Vepřové maso
Vepřové maso je označení pro maso pocházející z prasete domácího. Spolu s hovězím masem je to nejčastěji používané maso v české kuchyni.
Rozdělení vepřového masa
Tip
Výprodej
169 Kč
–11 %
Vepřová kotleta bez kosti
Skladem
149 Kč
/ kg
cena je uvedena za 1kg / minimální odběr vepřová kotleta bez kosti je 3kg Vepřová kotleta se nachází z obou stran podél páteře mezi kýtou a krkovičkou. Poskytuje velmi chutné a...
Vepřová kotleta s kostí - plátky
Skladem
139 Kč
/ kg
Vepřová kotleta se nachází z obou stran podél páteře mezi kýtou a krkovičkou. Poskytuje velmi chutné a poměrně libové maso.
Vepřová krkovice s kostí v celku
Skladem
139 Kč
/ kg
tento produkt lze koupit jen v celku ( váha je obvykle cca 3-4kg)