Vepřové maso

Vepřové maso je označení pro maso pocházející z prasete domácího. Spolu s hovězím masem je to nejčastěji používané maso v české kuchyni.

Rozdělení vepřového masa

rozdeleni-veproveho-masa

 

vepřová panenka
229 Kč / kg
Kód: 62
krkovice bez kosti v celu (2)
169 Kč / kg
Kód: 57
veprova zebirka
184 Kč –8 %
169 Kč / kg
Kód: 52
veprova kyta kvetova spicka
159 Kč / kg
Kód: 232
veprova kyta spodni sal
159 Kč / kg
Kód: 224
veprova kyta horni sal
159 Kč / kg
Kód: 223
vepřový bůček special 119
159 Kč / ks
Kód: 348
veprova kyta orech
159 Kč / kg
Kód: 229
kotleta bez kosti v celku 3
Tip Výprodej
169 Kč –11 %
149 Kč / kg

cena je uvedena za 1kg / minimální odběr vepřová kotleta bez kosti je 3kg Vepřová kotleta se nachází z obou stran podél páteře mezi kýtou a krkovičkou. Poskytuje velmi chutné a...

Kód: 65
veprova plec v celku vysoka (2)
149 Kč / kg
Kód: 60
veprova kotleta platky s kosti
139 Kč / kg

Vepřová kotleta se nachází z obou stran podél páteře mezi kýtou a krkovičkou. Poskytuje velmi chutné a poměrně libové maso.

Kód: 76
veprova krkovice s kosti v celku
139 Kč / kg

tento produkt lze koupit jen v celku ( váha je obvykle cca 3-4kg) 

Kód: 214
Nahoru
Další produkty
47 položek celkem